museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Antoni Bassas a l'Auditori Vallhonrat

26 Juliol 2018

El periodista Antoni Bassas a l’Auditori Vallhonrat

El periodista Antoni Bassas, director i presentador d’El matí de Catalunya Ràdio des de 1995 fins 2008, presenta a l’Auditori Vallhonrat el seu llibre ¡Bon dia, son les vuit!, una obra guardonada amb el Premi Josep Pla 2018. Una publicació que combina periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d’inoblidable.

Antoni Bassas llicenciat en periodisme per la UAB va debutar a Ràdio Joventut amb 16 anys i als 20 va integrar-se a l’equip de transmissions de futbol en català de Joaquim Maria Puyal, a Ràdio Barcelona, amb qui va treballar durant 14 temporades. A més va dirigir i presentar El matí de Catalunya Ràdio  durant més de 15 anys, i també va crear juntament amb Xavier Bosch, l’espai d’humor “Alguna pregunta més?” que va rebre el Premi Ondas el 1997. El 2009 va convertir-se en el corresponsal de TV3 als Estats Units fins al 2013, any en que es va incorporar al diari Ara de la mà del seu primer director, Carles Capdevila.  

Llegir 1667 vegades
Més en aquesta categoria: « Llibre Fundació Banc de sang »

Portes obertes

Portes obertes

Nit oberta

Festa major

Festa major

Dia Internacional dels Museus

Creu de Sant Jordi 2019

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma