museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

15 Des

Conferencia sobre Hatshepsut de Reina a Faraó Egipte

Conferencia sobre  Hatshepsut de Reina a Faraó Egipte.

El proper 16 de Desembre 21 a les 18 es farà la conferencia sobre  Hatshepsut de Reina a Faraó Egipte. A càrrec de Irene Cordon Solà-Sagalés professora especialista amb egiptologia. Organitzen l’Aula Extensió Universitària de Rubí (AEUR). L’acte es farà a l’Auditori Vallhonrat. Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

aeu-hatshepsutaeu-hatshepsut

20 Des

Presentació llibre de formes deformes

Presentació llibre de formes deformes

El proper 21 Desembre 2021 a les 20h es presentarà el llibre de formes deformes a càrrec de Miquel Planchart. Miquel és l’autor del llibre i el defineix com un treball experimental sobre fotografia estereoscópica. El format del llibre és de 30x21, consta de 96 pàgines, porta una ullera d’anàglif per la visió de les imatges. Está prevista que s’exposin las fotografíes que apareixen en el llibre fins el 15 de Gener. Horaris a concretar. L’acte es farà a l’Auditori Vallhonrat. Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

miquelplanchartmiquelplanchartmiquelplanchartmiquelplanchart

03 Des

Conferència la romanització de Catalunya. Una aproximació des de la Laietània

Conferència la romanització de Catalunya. Una aproximació des de la Laietània

 El proper 25 de Novembre 2021 Jordi Vilalta membre del GCMR i CER ha organitzat una conferència sobre "La romanització de Catalunya. Una aproximació des de la Laietània". A càrrec de Oriol Olesti professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. El Dr. Olesti és tota una eminència en història antiga del nostre país i és tot un luxe tenir-ho a Rubí.

L’acte tindrà lloc a les 19h a l’Auditori Vallhonrat Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

c de Yolanda Ferrer regidora de l’Ajuntament de Rubí. L’acte es farà a les 18h a l’auditori Vallhonrat Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

gcmr-oriolgcmr-oriol

03 Des

Mai és massa tard

Mai és massa tard. La violencia masclista a l’entorn de les dones grans.

El proper 24 de Novembre 2021 es realitzarà la conferencia a càrrec de Yolanda Ferrer regidora de l’Ajuntament de Rubí. L’acte es farà a les 18h a l’auditori Vallhonrat Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

aeu-violenciaaeu-violencia

02 Nov

Xerrada La troballa de la tomba de Tutankamon

Dijous 4 de Novembre 2021 es farà la xerrada “La troballa de la tomba de Tutankamon” a les 18h a càrrec de Irene Cordon Solà-Sagalés professora especialista amb egiptologia. Organitzada per l'Aula Extensió Universitaria de Rubí (AEUR). La troballa de la tomba quasi intacta del faraó Tutankamon va representar una de les descobertes més importants de l'arqueologia. Mai, abans, ningú no havia estat testimoni d'una meravella semblant. No us la perdeu!

aeu-tutankamonaeu-tutankamonaeu-tutankamon

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc