museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

04 Jul

Exposició Domingo Quero

EXPOSICIÓ DE QUADRES DOMINGO QUERO

Del 25 Juny al 3 Juliol 2022 hi haurà l’exposició “Ácido olor a tierra mojada” una exposició pictórica-poètica per José Sánchez del Viejo y Domingo Quero. També hi haurà quadres de les series “Horizontes”, “Desde mi ventana”, “Océano”. Inauguració el 25 Juny a les 19h. Es podrá visitar de dilluns a divendres de 18h a 20h i dissabtes i diumenges de 11:30h a 14h i de 18h a 20:30h. Lloc: Auditori Vallhonrat Plaça Montserrat Roig, s/n de Rubí.

domingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquero

03 Jun

Conferència "Medi ambient, societat, natura i boscos"

Conferència "Medi ambient, societat, natura i boscos" 

El proper 2 de Juny 2022 l’Aula Extensió Universitària de Rubí ha organitzat una conferència "Medi ambient, societat, natura i boscos" a càrrec del Doctor Martí Boada doctorat en Ciències Ambientals (UAB 2002) i Llicenciat en Geografia a la UAB i en Estudis Catalans per la Universitat de Perpinyà. La seva tasca pedagógica en l’àmbit de l’educació ambiental va començar l’any 1978 al Parc Natural del Montseny. Lloc: Auditori Vallhonrat a la Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

aeurmediambientaeurmediambient

18 Mai

Sortida a Occitània

Acte de la sortida a la Occitània.

El proper 16 de Maig 2022 l’AEUR faran la presentació i donaran tots els detalls de la sortida a la Occitània Fr. Avinyó. Lloc: Auditori Vallhonrat (Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí).

avignonavignon

06 Mai

Acte inaugural centenari Pons Cirac

Acte inaugural centenari Pons Cirac

L’acte inaugural organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària Rubí, tindrà lloc el dijous 19 de maig a les 18 h, a l’auditori Vallhonrat (Pl. Montserrat Roig, s/n.) amb la xerrada “El cristall que es transforma en art” a càrrec de Joan Serra i comptarà amb la presència de Miquela Pons filla de l’artista. Seguidament, s’inaugurarà la nova sala Pons Cirac, presentant el logo del centenari creat per Ivana Alonso, alumna d’EdRa i convertit en escultura de la ma de l’artista Rafa Gascón; també es podrà visitar la maqueta del jardí dissenyada per l’alumnat del cicle de disseny d’EdRa on els colors, les textures i el llum en son elements destacats. L’acte finalitzarà amb una ballada i cantada de jotes a càrrec del Centre Aragonès de Rubí.

ponsciracponsciracponsciracponsciracponsciracponsciracponscirac

06 Mai

Conferència l'aigua tant a prop tan lluny

Xerrrada "L'aigua: tan a prop, tan lluny"

Dijous 5 de Maig 2022 l’AEUR us conviden a la conferencia "L'aigua: tan a prop, tan lluny" a càrrec de Marga Ortiz llicenciada en humanitats i Jordi Simó ambientòleg. Un recorregut pels diferents indrets de l’aigua i fonts com a espais de cultura, natura i vida de Rubí. Lloc: Auditori Vallhonrat Plaça Montserrat Roig, s/n, Rubí.

aiguaaigua

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma