museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Nova sala de Pons Cirac

23 Setembre 2021

OBRES D’AMPLIACIÓ AL MUSEU VALLHONRAT

Al setembre del 2021 en motiu dels actes commemoratius del centenari de l’artista Pons Cirac, la Fundació Museu Vallhonrat inicia els treballs d’adequació d’una nova sala ubicada al primer pis, dedicada exclusivament a la col·lecció permanent més important a nivell mundial de l’artista conegut com l’Àngel del cristall.

Aquest nou espai expositiu, millora de forma substancial la infraestructura, regalant als visitants modernitat, amplitud i la calma que mereix el gaudi artístic de l’obra, en un espai més modern i dotat de la il·luminació tan característica que acompanya cada peça.

Llegir 1271 vegades

Portes obertes

Portes obertes

Nit oberta

Festa major

Festa major

Dia Internacional dels Museus

Creu de Sant Jordi 2019

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma