museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Museu Vallhonrat i Edra

23 Setembre 2021

LA FUNDACIÓ MUSEU VALLHONRAT I EDRA, COMMEMOREN EL CENTENARI DE PONS CIRAC

L’Escola d’art i disseny EdRa i la Fundació Museu Vallhonrat és la segona vegada que sumen esforços per treballar conjuntament, en aquesta ocasió, en una proposta local per re-dissenyar la zona d’entrada al recinte museístic al setembre 2021.

A través del programa Talent creatiu i empresa i amb la finalitat de crear una proposta d’interiorisme original, a la part central del jardí per commemorar el centenari del naixement de l’artista Pons Cirac, a través de la llum, els reflexos i el color, trets característic de la seva obra.

L’encàrrec forma part d’un programa d’actes que comptaran amb la col·laboració de centres educatius i alguns comerços i entitats locals, amb l’objectiu de divulgar i donar la rellevància que mereix l’obra d’aquest artista conegut amb el sobrenom de L’Àngel del cristall. 

El museu compta amb la col·lecció més important a nivell mundial, formada per un centenar de peces: gerros, quadres, utensilis de treball i guardons que regalen perspectives sorprenents i molt curioses fruit d'un treball minuciós i fet a pols, on la més mínima errada, era impossible de rectificar.

Pere Vallhonrat, president de la Fundació del Museu Vallhonrat de Rubí, juntament amb la família de Pons Cirac, van determinar que aquest espai museístic seria idoni per a poder mantenir en perfecte estat l’obra de prestigi internacional.

Llegir 978 vegades

Portes obertes

Portes obertes

Nit oberta

Festa major

Festa major

Dia Internacional dels Museus

Creu de Sant Jordi 2019

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma