museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

20 Set

Concurs de dibuix acte centenari Pons Cirac

Entrega de premis acte centenari Pons Cirac.

El dimecres 28 Setembre 2022 a les 18h es portarà a terme l’acte de lliurament de premis del concurs de dibuix realitzat amb els alumnes del taller Anna Tamayo i Rafael Font. També s’entregarà als alumnes d’Edra per col.laborar amb el museu Vallhonrat al llarg de tot l’any acadèmic 2021-2022 amb el projecte del pati, en crear el logo commemoratiu del centenari, creació de la web i obsequi. S’entregaran diplomes a tots.

L’acte serà a l’Auditori Vallhonrat, entrada Plaça Montserrat Roig, s/n.

concursdibuix

24 Mai

60 anys de la Fundació Museu Vallhonrat

60 anys de la Fundació Museu Vallhonrat

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler s'ha volgut sumar a la commemoració del 60è aniversari de la Fundació Museu Vallhonrat dedicant-hi el 28è Concurs de Punts de Llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. Els treballs es podran presentar del 4 d’abril al 21 de maig 2022 a l’equipament situat al carrer d'Aribau.

El Concurs de Punts de Llibre s’estructura en quatre categories en funció de l’edat dels participants: de 5 a 7 anys (categoria A), de 8 a 9 anys (categoria B), de 10 a 13 anys (categoria C) i de 14 a 16 anys (categoria D).

El lliurament de premis tindrà lloc el 14 de juny 2022 a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Els punts de llibre hauran d'inspirar-se en els elements patrimonials i naturals que es poden trobar a la part exterior del Museu Etnogràfic Vallhonrat: un jardí amb una torre d'aigua, un safareig, arbres fruiters típics de la Mediterrània, una porxada, un sortidor amb peixos i la casa-museu.

puntsllibrepuntsllibrepuntsllibrepuntsllibrepuntsllibrepuntsllibrepuntsllibrepuntsllibre

17 Des

Subhasta solidària per la Marató TV3

Subhasta solidària per la Marató TV3

El proper diumenge 19 Desembre 2021 de 16h a 19h la botiga Tot Labors de Rubí col·laborarà amb la Marató de TV3 sortejant una vànova  i fent una subhasta de labors. Els diners recaptats aniran  íntegres a la Marató  de TV3. Es tracta de recaptar diners passant una bona estona. L’acte es farà a l’Auditori Vallhonrat. Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

totlabors2021totlabors2021totlabors2021

03 Des

Projectes i logos Edra

Projectes i logos Edra

El proper 23 Novembre 2021 els alumnes de l’Escola Edra de Rubí presentaran als membres de la Fundació Vallhonrat els projectes i logos pels actes que es celebraran pel centenari de l’artista Pons Cirac “L’àngel del cristall”.

edra-projectesedra-projectes

04 Oct

Dia Internacional de la gent gran

En motiu de la celebració del Dia internacional de la gent gran 1 Octubre 2021

Amb l’objectiu de poder contribuir a conscienciar d’aquesta data i amb la voluntat de promoure activitats apropiades per defensar i respectar la dignitat i saviesa dels avis i àvies de la nostra ciutat, la fundació Museu Vallhonrat ha tingut la iniciativa d’apropar a les residències el museu oferint una visita virtual per que coneguin la història i gaudir dels objectes, peces i curiositats que hi ha a cadascuna de les sales. Un cop finalitzat el vídeo, podran pintar fitxes per tal de reforçar la psicomotricitat fina i la capacitat comunicativa. Aquesta activitat es pot anar repetint al llarg de l'any.

Les residencies i casals son els següents: el Cel, Primer de maig, Amanecer, Conxita Valls, els avets i casal d’avis (davant de l’escola maristes).

gentgrangentgrangentgrangentgran

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma