museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Pessebre vivent

25 Juliol 2018

Pessebre vivent al pati del museu

L’Hermandad Rociera de Rubí des del 2016 organitza el Pessebre vivent al jardí del museu durant la setmana abans de Nadal. Es tracta de diferents escenes realitzades amb tota mena de detall que compta amb la participació d’una trentena de persones de totes les edats, la gran majoria, membres de l’entitat rubinenca. S’hi pot veure la representació del naixement de Jesús de Natzaret, pastors, venedors, cardadors de llana, bugaders i fins i tot, un soldat romà a més de les figures clàssiques del naixement María, Josep i l’infant Jesús. A més, a última hora de l’activitat el cor de l’entitat ofereix un petit concert de nadales andaluses. L’entrada és gratuïta per la Plaça Montserrat Roig, s/n de Rubí.

Llegir 1201 vegades

Portes obertes

Portes obertes

Nit oberta

Festa major

Festa major

Dia Internacional dels Museus

Creu de Sant Jordi 2019

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc