museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Creu de Sant Jordi al Museu Etnogràfic Vallhonrat

07 abril 2015

Sol.licitud de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, al Museu Vallhonrat en el 55è aniversari de la seva fundació, per iniciativa i amb el suport del Centre d'Estudis Rubinencs i del Grup de Col.laboradors del Museu de Rubí.

El Centre d'Estudis Rubinencs i del Grup de Col.laboradors del Museu de Rubí, amb l'adhesió aprovada pel Ple de l'Ajuntament de Rubí en la sessió del març 2015, han aprovat i recolzen la concessió de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya al Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí, coincidint amb la celebració del 55è aniversari de la seva fundació.

El Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí en més de mig segle de creixement continu des de la seva fundació, ha esdevingut un destacat referent del col.leccionisme inicial fins a convertir-se en el reconegut Museu Vallhonrat actual, situat en un emblemàtic entorn arquitectònic, que també acull el Biblioespai amb més de 3.000 llibres de fins al segle XVIII i un Auditori, com a centre cultural i d'exposicions a Rubí.

Aquella col.lecció, que va néixer modestament fa més de cinquanta anys, és avui motiu d'orgull de la ciutadania de Rubí i punt de trobada i referència cultural per a les activitats de recerca, documentació, promoció i difusió de l'art i la cultura a nivell local i comarcal.

Si vols adherir-te a la sol·licitud de la Creu de Sant Jordi, omple aquest formulari:


Gràcies per la teva col·laboració.

Llegir 2714 vegades

Portes obertes

Portes obertes

Nit oberta

Festa major

Festa major

Dia Internacional dels Museus

Creu de Sant Jordi 2019

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma