museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

20 Set

Centre Excursionista de Rubí

50 anys de la Marxa Infantil

 El Centre Excursionista de Rubí celebra el 50 anys de la marxa infantil a Rubí fent una exposició retrospectiva del 2 al 16 Octubre 2022. El diumenge 2 Octubre s’inaugurarà a les 11h amb presencia de les autoritats locals, mitjans de comunicació, i com a ponents hi haurà dues persones fundadores de La Marxa, i una família des de l'avi fins al net que han participat a la Marxa al llarg dels anys. Presentarà l'acte, el periodista local Ruben Cabús.

L’acte serà a l’Auditori Vallhonrat, entrada Plaça Montserrat Roig, s/n.

cer2022

20 Set

60 anys de la rierada de Rubí

60 anys de la rierada a Rubí 1962-2022

Dilluns 26 Setembre 2022 a les 18h l’AEUR ha organitzat la conferència “Subirachs, un artista polifacètic” en commemoració dels 60 anys de la rierada de Rubí.

 A càrrec de Judit Subirachs Burgaya, doctora en Història de l’Art a la UB. Des del 2004 és la conservadora de l’obra del seu pare, Josep Mª Subirachs. Com a historiadora de l’art s’ha especialitzat en escultura del segle XIX i començaments del XX i en l’obra de Josep Mª Subirachs, ha participat en diversos congressos i col·loquis i ha donat conferències arreu.

L’acte serà a l’Auditori Vallhonrat, entrada Plaça Montserrat Roig, s/n.

subirachsubirachsubirachsubirachsubirachsubirachsubirach

04 Jul

Exposició Domingo Quero

EXPOSICIÓ DE QUADRES DOMINGO QUERO

Del 25 Juny al 3 Juliol 2022 hi haurà l’exposició “Ácido olor a tierra mojada” una exposició pictórica-poètica per José Sánchez del Viejo y Domingo Quero. També hi haurà quadres de les series “Horizontes”, “Desde mi ventana”, “Océano”. Inauguració el 25 Juny a les 19h. Es podrá visitar de dilluns a divendres de 18h a 20h i dissabtes i diumenges de 11:30h a 14h i de 18h a 20:30h. Lloc: Auditori Vallhonrat Plaça Montserrat Roig, s/n de Rubí.

domingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquerodomingoquero

03 Jun

Conferència "Medi ambient, societat, natura i boscos"

Conferència "Medi ambient, societat, natura i boscos" 

El proper 2 de Juny 2022 l’Aula Extensió Universitària de Rubí ha organitzat una conferència "Medi ambient, societat, natura i boscos" a càrrec del Doctor Martí Boada doctorat en Ciències Ambientals (UAB 2002) i Llicenciat en Geografia a la UAB i en Estudis Catalans per la Universitat de Perpinyà. La seva tasca pedagógica en l’àmbit de l’educació ambiental va començar l’any 1978 al Parc Natural del Montseny. Lloc: Auditori Vallhonrat a la Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

aeurmediambientaeurmediambient

18 Mai

Sortida a Occitània

Acte de la sortida a la Occitània.

El proper 16 de Maig 2022 l’AEUR faran la presentació i donaran tots els detalls de la sortida a la Occitània Fr. Avinyó. Lloc: Auditori Vallhonrat (Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí).

avignonavignon

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma