museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

02 Nov

Xerrada La troballa de la tomba de Tutankamon

Dijous 4 de Novembre 2021 es farà la xerrada “La troballa de la tomba de Tutankamon” a les 18h a càrrec de Irene Cordon Solà-Sagalés professora especialista amb egiptologia. Organitzada per l'Aula Extensió Universitaria de Rubí (AEUR). La troballa de la tomba quasi intacta del faraó Tutankamon va representar una de les descobertes més importants de l'arqueologia. Mai, abans, ningú no havia estat testimoni d'una meravella semblant. No us la perdeu!

aeu-tutankamonaeu-tutankamonaeu-tutankamon

11 Oct

Xerrada per què els déus van triar el Nil

Per què els deus van triar el Nil?

El dijous 14 d’Octubre 2021 a les 18h es farà una xerrada sobre Per què els deus van triar el Nil?. A càrrec d’Irene Cordón Solà- Sagalés, doctora en Arqueologia i Història Antiga per la UAB, màster en Egiptologia per l’Institut Interuniversitari d’Estudis del Pròxim Orient Antic de la UAB i llicenciada en Dret per la UB.

Ens farà una incursió que ens permetrà saber com era realment el poble que va viure a la ribera del Nil i reafirmarem com el coneixement d’una cultura passa també per l’estudi del seu art,  la seva religió i de tots els aspectes de la vida quotidiana. Organitzada per L’AEU.

aeu-egipteaeu-egipteaeu-egipteaeu-egipte

28 Set

Xerrada sobre superaliments i estimulants del sistema digestiu

SUPERALIMENTS I ESTIMULANTS DEL SISTEMA DIGESTIU

Dijous 30 setembre 2021 a les 20h esteu convidats a assistir a una xerrada sobre superaliments i estimulants del sistema digestiu, impartida per Pere Bel Cano i Olga Alvarez Pino biòloga de la botiga Santiveri de Rubí. L’entrada és gratuïta. Auditori Vallhonrat, plaça Montserrat Roig s/n de Rubí. És obligatori l'ús de la mascareta, la desinfecció de mans i mantenir la distància de seguretat.

santiverirubisantiverirubisantiverirubisantiverirubi

01 Mai

AEUR

AEUR el proper 4 de Maig 2021 a les 18h ha preparat l’Assamblea de socis a l’Auditori Vallhonrat.

aeu-socisaeu-socisaeu-socisaeu-socis

15 Mar

Presentació del llibre de Josep Rull

Junts presenta el primer llibre de Josep Rull a Rubí

"1 dia d'octubre i 2 poemes" es presentarà dijous, 18 de març a l’Auditori del Museu Vallhonrat

L’Auditori  del Museu Etnogràfic Vallhonrat acollirà la presentació del primer llibre de l'exconseller Josep Rull, 1 dia d'octubre i 2 poemes.

L'acte tindrà lloc el dijous, 18 de març a les 19 h i anirà a càrrec del coordinador local de Junts a Rubí, Èric Zaldívar, la regidora de Junts a Terrassa i dona de Rull, Meritxell Lluís i el conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Damià Calvet.

Escrit entre reixes i amb pròleg de Vicenç Villatoro, Rull recull en aquest llibre el seu compromís al servei de Catalunya acompanyat de reflexions i experiències particulars. Es tracta d'una "crònica personal i política" de l'editorial Símbol Editors.

A causa de les restriccions d'aforament, per assistir a la presentació cal reservar la plaça a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

llibre-rullllibre-rullllibre-rullllibre-rullllibre-rull

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc