museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

100 Anys de la fi de la 1ª Guerra Mundial

100 Anys de la fi de la 1ª Guerra Mundial (1914-1918)

El 28 de juny del 1914 l’arxiduc i hereu del tron de l’Imperi Austrohongarès, Francesc Ferran, i la seva dona, Sofia Chotek, van ser assassinats a Sarajevo.

Per primera vegada, un acte terrorista va ser el pretext d’una guerra. Els responsables polítics preveien que seria curta, però la Gran Guerra va durar quatre anys. Una carnisseria que va mobilitzar 65 milions de soldats, va esberlar tres imperis i es calcula que va provocar 20 milions de morts entre militars i civils.

El 19 Abril a les 19h  Ramon Batalla membre del GCMR i CER ens acompanyarà ja que ha preparat una conferència sobre aquest tema que segur ens deixarà a tots amb la boca oberta. Lloc: Auditori Vallhonrat al c/ Sant Pere, 77-79 Rubí.

primera-guerraprimera-guerraprimera-guerraprimera-guerra

Llegir 896 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc