museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Conferència Raimon Panikkar. Centenari del seu naixement.

Raimon Panikkar (1918-2010) “Centenari del seu naixement”.

L’any 2018 es celebra l’Any Raimon Panikkar, en commemoració al centenari del seu naixement.

Raimon Panikkar i Alemany (1918 - 2010) ha estat un dels filòsofs i teòlegs més importants de Catalunya en el camp de la reflexió intercultural i interreligiosa.

Autor d’una vuitantena d’obres escrites en sis llengües, doctor honoris causa per les universitats de les Illes Balears, Tübingen, Urbino i Girona, professor, entre d'altres, a les universitats de Harvard i Califòrnia i va ser una figura de rellevància mundial en el diàleg entre les cultures i religions i en la cerca d’alternatives als reptes del món contemporani.

Per tota aquesta trajectòria el govern de la Generalitat el 29 d'agost del 2017 va acordar commemorar el centenari del naixement de Raimon Panikkar i el 13 Abril 2018 a les 19h el Museu Vallhonrat ha volgut homenatjar-lo per primera vegada organitzant conjuntament amb Pere Bel membre del GCMR i CER aquesta conferencia. Lloc Auditori Vallhonrat al carrer Sant Pere 77-79, Rubí.

raimon-panikkarraimon-panikkarraimon-panikkar

Llegir 906 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc