museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Exposició Centre Filatèlic Bíblic

El Centre Filatèlic Bíblic ha organitzat una exposició itinerant sobre el col·leccionisme bíblic en l'especialitat de la filatèlia, numismàtica, medallística i bíblica. Des de fa 4 anys que l'organitzen en diferents poblacions.

Ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a  l'acte inaugural del proper divendres dia 6 Abril a les 18h a l'Auditori Vallhonrat al c/Sant Pere, 77-79.

A les 19h hi haurà la conferència a càrrec de Pere Pagès Garcia, conferenciant habitual a les exposicions, sobre Història de la Bíblia a Espanya i Catalunya.

Durant l'acte es farà entrega gratuïta del sobre, segell i mata-segell en el que figurarà la fundació del Museu Vallhonrat i com a col·laborador l'ajuntament de Rubí.

L'exposició es podrà veure fins el 14 Abril de dilluns a divendres 17h a 20h i dissabte de 11h a 13h.

centre-filateliccentre-filateliccentre-filateliccentre-filateliccentre-filateliccentre-filatelic

Llegir 1010 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc