museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

100 Anys del Ferrocarril a Rubí

Conferència "100 Anys del ferrocarril a Rubí".

La línia Barcelona - Vallès es remunta a l’any 1863. La primera línia de ferrocarril elèctrica de tot l’estat espanyol. Va ser liderada pels enginyers Carlos Emili Montañés y Frank S. Pearson, batejant-la com la companyia de Ferrocarrils de Catalunya, S.A. A Rubí l’any 1918 que es va inaugurar, concretament el 13 de Setembre de 1918 a la Plaça Pearson.

Aquest any 2018 es compleixen els cent anys de l’arribada del tren a Rubí, i per això, l’Auditori Vallhonrat ha organitzat una xerrada el 21 de Març a les 19h a càrrec de Lluis Garcia Majó membre del GCMR i CER que ens explicarà què va significar per Rubí.

100anysferrocarril100anysferrocarril100anysferrocarril100anysferrocarril

Llegir 1045 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc