museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

La maternitat d'Elna. Cuna de l'Exili

El Auditori Vallhonrat, del 17 al 30 de noviembre de 2010, ha sido escenario de la muestra La Maternidad de Elna. Cuna del Exilio. 1939-1944. Se trata de un proyecto entre la Generalitat de catalunya i el Ayuntamiento de Elna. La exposición ja ha sido recibida en más de 300 poblaciones catalanas y ha llegado a nuestra ciudad de la mano de l'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica i Demoràtica de Rubí Neus Català i la Regidoria d'Identitat i Projecció Exterior de l'Ajuntament de Rubí.


la-maternidad-de-elna-cuna-del-exiliola-maternidad-de-elna-cuna-del-exiliola-maternidad-de-elna-cuna-del-exiliola-maternidad-de-elna-cuna-del-exiliola-maternidad-de-elna-cuna-del-exilio
Llegir 1682 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc