museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Dia Internacional de la gent gran

En motiu de la celebració del Dia internacional de la gent gran 1 Octubre 2021

Amb l’objectiu de poder contribuir a conscienciar d’aquesta data i amb la voluntat de promoure activitats apropiades per defensar i respectar la dignitat i saviesa dels avis i àvies de la nostra ciutat, la fundació Museu Vallhonrat ha tingut la iniciativa d’apropar a les residències el museu oferint una visita virtual per que coneguin la història i gaudir dels objectes, peces i curiositats que hi ha a cadascuna de les sales. Un cop finalitzat el vídeo, podran pintar fitxes per tal de reforçar la psicomotricitat fina i la capacitat comunicativa. Aquesta activitat es pot anar repetint al llarg de l'any.

Les residencies i casals son els següents: el Cel, Primer de maig, Amanecer, Conxita Valls, els avets i casal d’avis (davant de l’escola maristes).

gentgrangentgrangentgrangentgran

Llegir 141 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma