museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Associació Escacs Rubinenca

Jornada d'escacs per l'Associació d'Escacs Rubinenca

L’auditori acull a l’Associació d’Escacs Rubinenca a jugar la setena jornada de competició a la categoria Preferent, el primer equip de la Rubinenca. Va rebre al C.E. Barcelona líder invicte de la categoria els rubinencs van alinear a Antoni Navarro, Quim Cortes, Hilario Serrano, Gerardo Palacios, Josep M Fortes, Antoni Muñoz, Manuel Sierra, Patricio Hernández, Javier Planellas i Albert Martínez. Una victoria i cinc taules no van ser suficients per guanyar al líder, però si va ser un resultat molt digne pels rubinencs que van perdre per 3,5 a 6,5 punts.

L’acte tindrà lloc el diumenge 1 de Març del 2020. Entrada Plaça Montserrat Roig, s/n de Rubí.

escacs2020escacs2020

Llegir 405 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc