museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Peces cedides exposició Maria Illa

PECES CEDIDES A L’EXPOSICIÓ DE MARIA ILLA

El proper dia 19 de Setembre 2019 fins el 15 de decembre 2019 s’inaugura  l’exposició titulada Maria Illa Gumà, l’alta costura a Rubí al Museu Municipal (MMUC). Es tracta d’una exposició fruit de la col.laboració entre el museu el Museu del Disseny de Barcelona i el Museu Municipal Castell de Rubí (MMUC) per posar en valor la figura de la modista rubinenca Maria Illa Gumà qui va ser sens dubte la modista de més categoría de la ciutat entre el 1940 fins a finals de la década dels seixanta. El Museu Vallhonrat hi ha col.laborat cedint vàries peces per l’exposició.

mariaillamariaillamariaillamariaillamariailla

Llegir 544 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc