museuvallhonrat.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs Navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Mès informació.

Sopar Groc Solidari

Algunes entitats de la ciutat s'han unit per organitzar el Sopar Groc Solidari, amb l'objectiu de recaptar fons per a L'Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics com a plataforma d'actuació conjunta, per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies.

El sopar tindrà lloc el dia 3 de maig, a partir de les 20.30 h a l'Auditori del Museu Vallhonrat Plaça Montserrat Roig, s/n Rubí.

Si voleu més informació poseu-vos en contacte   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

sopar-grocsopar-grocsopar-grocsopar-grocsopar-groc

Llegir 812 vegades

Història del Museu

Els orígens del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí es remunten a mitjans del segle passat quan Miquel Vallhonrat Brau s'inicià en el món del col · leccionisme, inicialment amb peces de la família de principis del segle XVIII. Posteriorment, va rebre aportacions dels clients i els rubinencs.

Més informació

Selector d'idioma

Bloc